anotheryou

jag, mig, mitt

Tim messenger

Publicerad 2008-03-26 23:07:08 i kind of everything,

Satte mig med storasyster Johanna på buss nr 821 till Tierp för att möta upp Joel på stationen. Vid kyrkbyn hoppar lille Stefan på så fick jag en liten pratstund med honom också, det var trevligt =) määnmäään.
Joel mötte iaf upp oss och så promenerade vi den lilla biten till replokalen där vi mötte upp Oskar, Robin och Mattis; basisten Antony(?) fick vi vänta på i ca en timme. Klockan 15.00 var alltså bandet fulländat och jag fick njuta av underbar musik till ca 16.00, klagar inte alls ska jag säga :)
Kameran smattrade på som aldrig förr och fastän jag tog bort en del allteftersom gick jag ändå hem med över 300 bilder i bagaget, mer att välja på bara säger jag :P

Tack Tim messenger, jag ska bli världens bästaste Stalker

Min storebror ringde mig

Publicerad 2008-03-24 19:58:41 i kind of everything,

Jag överlevde påskmiddagen i Gimo och lyckades t om få till mig två kramar av Tonys morfar, mohahha den du! Jag fick ju även höra av lilla mormorn att Tony hade minsann sagt för några år sen att han Aldrig skulle ta med sig någon tjej på släktmiddag, HAHAH SUCK ON THAT, jag va först!! (Jag känner mig stolt ey.) Fick lite snaps till middagen och vin till påskägget som jag lät Tony leta upp åt mig, Tack :)
Dock fick jag lämna Gimo ïgårkväll, Tonsan skulle ju minsann dricka öl med Gustav och då får inte jag vara med, enligt honom för mitt eget bästa men ja, jag har på känn att det låg liiite lögn bakom det hela. But, Whatevaaaaah!

Idag: träffade Tony på en snabb (och dyr) fika på Georges, va trevligt fastän vi inte hann ses mer än ungefär 30min. Efter fikan vart det till att gå upp till killbästis, vi bestämde igår att vi skulle bygga lego idag så det har vi gjort i ungefär 3 timmar, hahah fyfan så skoj det var :D Vi började på en riddarborg men jag fick dock lägga av vid 17.20 för att kuta till bussen hem.
På väg till Edvards med storasyster för att möta upp pappa över en pizza blir jag uppringd av ett för jäkla konstigt nummer, and guess what? DET VAR MIN STOREBROR! Aldrig i mitt liv har jag blivit så glad över ett telefonsamtal, helt fantastiskt underbart att höra hans röst i min mobil! Faktiskt så jävla underbart att jag började gråta och hoppa på stället av lycka!
Min storebror,
min Älskade storebror,
 fysjutton vad tomt det är här hemma utan dig.
Jag tänker på dig varje minut som går.

Älskade lilla påskhelg

Publicerad 2008-03-20 12:58:27 i kind of everything,

Fan va skönt det är med helg, Sova Sova Sova..(påskmiddag påskmiddag påskmiddag).

Igårkväll träffade jag iallafall Jesper, skönt att ha det avklarat haha :P Tog en ca två timmar lång biltur runt&i Östersund, massa trevligt =) (även ifall jag lyckades missa hans lägenhet alla gånger vi åkte förbi.)
Jag hade i huvudet föreställt mig att jag skulle halka framför bilen, säga något väldigt olämpligt eller bara bete mig som om jag vore ännu dummare än vad jag faktiskt är ibland...
Nå, jag halkade inte, jag sa inte något väldigt olämpligt (tror jag) men däremot lyckades jag få det till att se ut som om mitt ordförråd knappt existerar genom att säga: "Det är nice" till var och varannan mening. Jag tror inte jag gjorde mig ännu dummare, fast vem vet hur han uppfattar mig, liksåååm.
Menmen, nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Tack sömnen för att du botade gårdagens illamående. Tack!

Protestlista

Publicerad 2008-03-18 19:52:49 i kind of everything,

Jag är ju en sann bilddagboksnörd och tyckte fan så mkt bättre om förra designen än nya..
Tycker ni samma som jag?
Joina protestlistan:

http://www.fucker.se/bdb

Påskfirande

Publicerad 2008-03-18 09:09:57 i kind of everything,

Igår gjorde jag ett jobb på hela dagen, jag fotade ett träd som fått känna på påsken ordentligt utanför rådhuset... -Hallå, gud? Jag tror du glömde att jag faktiskt också sitter på LT, har du nåt på G eller? Du kanske kan fixa nåt annars, du som är så jävla stor och bra... 
Jag sitter i alla fall och är skitnervös inför helgen, på lördag ska jag nämligen på påskmiddag hos Tony.. Öhm, hej 25 nya personer, vill någon av er bli min vän? Kommer fan sluta med att jag sitter i ett hörn och skakar, eller nåt. Och så kommer självklart problemet, vafan har man på sig på en påskmiddag? Jag försökte pressa ur pojkvaskern på något bra svar men jag fick ett: "Det spelar ingen roll vad du har på dig, du är fin iallafall" tillbaka.. Okey, sweet! Det va gulligt men Gaaaahhh jag dyker inte upp med mjukisbyxor som du sa gick bra, inte på påskmiddag. 
Jonna, förbered dig på att ge klädråd säger jag bara.


Påskfirande

En förkortad livshistoria

Publicerad 2008-03-17 11:46:30 i kind of everything,

Kära läsare (vilka ni nu än är)! Jag vet inte varför, men jag har bestämt mig för att berätta en liten "förkortad" historia om mig själv och mitt liv. Ta god tid på er om ni ska läsa det här :) See ya 

Den 21 Augusti 1990, föddes en Ylva Ellen Westerblom, fast pga velande föräldrar dröjde det ett tag innan hon fick detta namn, och några få personer väljer att kalla henne för "namnlös" då hon inte är döpt.
Ylva Ellen Westerblom tyckte som liten väldigt mycket om att plocka purjolökar från kylskåpet, gömma sig, ta en tugga från denna underliga sak och lämna kvar den på gömstället för att sedan hämta en ny purjolök och hitta ett nytt gömställe.
Hon såg som förmodligen nästan alla minstingar i familjen upp till sina fyra storesyskon och lät sig oftast slängas både hit och dit. Dagen hon föddes gjorde hon sin storasyster Johanna & storebror Björn väldigt besvikna då hon kom ut och inte var en Bertil som dem så gärna velat, fast hon klarade sig ganska bra ändå, oftast.
Ylva spenderade väldigt många somrar ute på Sundbro flygfält där hon hade väldigt kul, fastän hon höll på att skita på sig när flygplanen kom för nära, iallafall dem med motor. 
Ylva sattes också in som "problem lösare" när elever i lågstadiet bråkat, då lärarna tyckte hon löste allt så bra eftersom Alla skulle vara vän med Alla, fast mamma Gerti vart arg då hon tyckte de utnyttjade den lille parveln.
Som liten umgicks Ylva väldigt mycket med två grannpojkar (Kim & Jonas), förmodligen hade hon några av sina bästa år med det här pojkvaskrarna och än idag kan hon hoppas på att dem ska hitta tillbaka till varandra.
Som sexåring träffade Ylva Alicia & Denize, två av hennes idag fortfarande bästa vänner. Ylva hade hård konkurrens gällande sina båda bästisar, läbybrudarna gällande Alicia och Karin & Evelina gällande Denize. Avskyn bubblade hejhögt mellan Ylva och Karin & Evelina, fast det hela slutade med att idag, X antal år senare så är dessa två ytterligare några av Ylvas närmaste vänner. Under sitt sjätte år i livet såg Ylva också sin morfar för sista gången, idag är han bara en suddig figur på en stol vid vinbärsbuskarna i Viksta, en gång har hon pratat i telefon med honom sen dess, och han visste knappt vem hon var.
Som åttaåring vart Ylva moster för första gången, det första hon sa när mamsen kom med den goda nyheten var på ett ungefär: "Va? Men jag är ju bara åtta... Jag kan inte bli moster". Men det gick, och idag är hon en otrolig stolt moster till Kayleigh (snart 10) och Keira (två). 
När Ylva gick i femman gick hennes farmor bort, men detta förstod hon inte förrän ett halvår senare. Idag är det fortfarande hennes svåraste minne, när hon satt och höll farmors hand, viskade fram: jag älskar dig, hejdå. Och förtvivlat såg på när farmor tog sina sista andetag.
Under sexan började Ylva umgås med en liten människa vid namn Jonna. Idag är Jonna, Ylvas själsfrände. Det finns ingenting som kan komma emellan, dessa två känner varandra in på bara benet och vet exakt när det är dags att lägga av, när det är dags att lägga en rap eller när det är dags för att bara finnas till. 
I sjuan strålade Ylva samman med sina närmaste vänner (fastän de inte gick i samma klass alla gånger) och hon håller fortfarande ihop med dessa. Två nya tjejer anlände också till Ylvas kompiskrets, Sara A och Sara S.
Jonna Hedlund, Alicia Karlsson, Evelina Ågren Thynnel, Karin Jansson, Denize Eriksson, Sara Andersson och Sara Sjölund är de tjejkompisar Ylva känt längst och som hon fortfarande har god kontakt med. Många vänner har försvunnit under åren och det är svårt att hänga med, att orka försöka och att orka hålla kontakten med alla, men det har även kommit till många goda vänner, en av dessa är Emma Ohlström. Emma och Ylva fann varandra direkt under sitt första år på John Bauergymnasiet i Uppsala och det är Ylva väldigt glad för :)
Under åttan på högstadiet träffade Ylva sin första någorlunda pojkvän, en väldigt konstig krabat men även han hade sina ljusa stunder, dock inte speciellt ofta. Johan hette han, och var Ylvas första kyss.
Under sjuan & åttan träffade Ylva även några pojkar som skulle bli några av hennes närmaste vänner under X antal år, idag har hon bara väldigt god kontakt med en av dessa och det är Ola Sörensson, Ylvas andra pojkvän i raden av fyra och idag hennes bästa killkompis. 
I åttan/nian mötte hon Calle, den tredje pojkvännnen. Han hade också sin del i det hela men allt tog slut otroligt tvärt pga ett otroligt löjligt bråk, men det är lätt att vara efterklok så att säga.
2004 gick Ylvas farfar bort, hon är dock väldigt glad för den sista veckan som familjen spenderade med honom.
Under första året på John Bauergymnasiet fann Ylva att hon aldrig gått i en så pass bra klass som Älvan, hon älskar den (på riktigt) och fler av kamraterna i klassen spelar en stor roll i hennes liv, bla Jens Berg och Fredrik Larsson. Förutom dessa två underbara pojkar träffade hon även Simon Nord och Nicke Levin.
Genom Emma träffade Ylva Joakim Edén som skulle ha en stor roll i Ylvas liv under ett år! Något som hon verkligen trodde skulle bli av slutade i trasor, men det kanske var det bästa, för utan detta hade hon förmodligen inte tagit sig mod till att träffa Tony Karlsson på en fika i Uppsala den 6 Jan, som slutade med en kärlek och sin första pojkvän som varat mer än en månad. I fredags vart det 1 månad och 1 vecka för att vara exakt och Ylva hoppas på en längre tid med denna fantastiska sak som förgyller hennes dagar. Om det finns något problem? Jo Ylva praktiserar som fotograf i Östersund och Tony gör lumpen i Blekinge, men det ska gå, har hon bestämt. 

Under mina sjutton (snart arton) år i livet har jag träffat på några så otroligt bra människor att det finns inte. Jag skojar inte när jag säger att det finns för många bra personer, och alldeles för mycket gott att säga om var och en att det inte skulle få plats här. Även de som inte nämnts vid namn, och som jag kanske inte heller träffat speciellt många gånger har (tro det eller ej) spelat en stor roll i mitt liv och det är jag glad för. 

Stop and Stare

En fis i rymden

Publicerad 2008-03-16 23:02:07 i kind of everything,

Fredag: Efter två veckors väntan och längtan blir det så äntligen dags att åka till flygplatsen och hämta upp mitt socker. Fan så mycket man kan sakna en människa, inte klokt nästan :) Mamma skjutsade hem oss till lägenheten, grejjade lite och sen for hon till Anettes lägenhet. Blev till att kika 300 & Saw 4, massa mys =)

Be my little baby

Lördag:
Vi ställde klockan på 09.30, men självklart lyckades en Ylva stänga av den i sömnen. 10.30 någonting börjar jag småvakna av att det bankar som fan på fönsterrutorna, jag fattar ingenting men helt plötsligt öppnar mamma dörren å säger: Jag ville bara visa att jag va på väg in! yäyä :P
Yrvakna som få av den sena natten dröjer det mer än en timme till innan vi lyckas ta oss upp ur sängen, proppa i oss lite frukost och sen fara ner på stan. Blev en jäklarns snabbis, kikade lite skor och sen drog vi till världens roligaste Hobbyaffär som jag aldrig kommer ihåg namnet på. Där shoppade Tony loss på lite presenter till familjen, inget till mig.. Jääävla snåljåp ;) Mötte mamma vid badhusparken och så for vi å fika på Stocketitt, massa mys och mums :) Sen besökte vi Kvantum för att inhandla kvällens mumsgrejjs till vår film/melodifestivalkväll.
Mamma drog ut och drog vin, vi stannade hemma och tog det lugnt. Rätt låt vann tyckte vi, fast Tony var rätt sugen på "Just a minute" också, så som han gick å sjöng idag :P Fick stänga av efter halva Wrong Turn 2 som vi satte på efter The festival eftersom mitt nattsällskap som vanligt somnade.
Blidde en pratstund på några minuter men till slut fick jag bara svaga snarkningar till svar, då gav jag upp.

And I won't go, I won't sleep
I can't breathe, until you're resting here with me

Söndag:
Ställde än en gång klockan på 09.30 och än en gång stängde jag av och vaknade av en mamma som banka på rutorna klockan 10.30, än en gång låg vi kvar alldeles för länge och det hela slutade med att vi fick småskynda iväg till bussen så pojkvaskern hann med tåget.. Skit vad jobbigt det är att säga hejdå, på riktigt.! Usch, men den här gången är det iallafall inga två veckor ivägen, bara en :)

8/2 - 08

Kaffe/Choklad

Publicerad 2008-03-13 22:28:58 i kind of everything,

Kaffechoklad, eller chokladkaffe om man nu vill så, är min nya dryck och Mumma på den!
Har egentligen inget vettigt att säga om dagen, den var fruktansvärt tråkig om jag ska va ärlig. Mitt första jobb dök inte upp förän vid 14.00 och klar med redigering och allt var jag vid 16.00.. Sen satt jag i en timme och gjorde absolut ingenting förutom att glida runt på Flygarns stol på hjul och få skjuts av Håkan, höhö de va kul!
Imorgon hoppas jag på mer jobb, fast så ska jag sluta tidigt för att städa, duscha och handla lite innan Tony kommer (eller ja, Tonsan som Denize säger ;p ) För jaaa, mitt socker kommer imorgon, längtar som en tok :) sen blir det påskmidddag hos honom nästa vecka, gaaaah, blir så blyg bland massa nytt folk..

I won't sleep until your resting here with me

Drop dead

Publicerad 2008-03-11 21:22:32 i kind of everything,

Slut, helt jävla slut är precis vad jag är. En stor blandning av allt möjligt skit bara virvlar runt i kroppen.
Hjälp mig att andas!
Dagen har inte innehållit så mycket, men ändå var grymt påfrestande, framförallt när man inte sovit speciellt bra den senatse tiden. Ett 08.00 - 19.00 pass är inget för den trötta, believe me.
Skärp dig för i helvete!
Trött är vad jag är, på allt och alla. Inget personligt, för det mesta. Men ni som det handlar om, vet förmodligen inte ens om det.
"You don't know me, you don't even care"
Det enda jag vill just nu är att världen ska ge mig Fredagkväll så Tony kan komma hit! Mitt i allt vimmel känner jag mig totalt lost och ensam här uppe, fastän staden är 10gånger bättre än skituppsala. 

Förra veckans mest spelade låt är utan tvekan: One Republic - Stop and stare!

Håll i plogbilen

Publicerad 2008-03-09 22:28:47 i kind of everything,

Jag skulle alltså lämna av Alicia på stationen 17.07, för då gick hennes tåg. Vi var nere 16.45 och väntade lite tålmodigt. Helt plötsligt märker vi att det bara är vi två och en kille till som står kvar på perrongen, han kommer fram till oss och frågar om vi vet vad som menas med att det står "Beräknad tid 18.00", ja.. Tåget var alltså försenat till 18.  Okey, det var lite surt men vafan efter en stunds klagomål tog vi det hela med en klackspark.
Sen ringde mamma och berättade att en plogbil smällt med ett tåg, som spårat ut och ja.. En hejdundrande smäll blev det iallafall, som tur var ingen skadad. Efter att Sj ändrat förseningstiden till 20.20 promenerade jag och Alicia till Mc Donalds där vi hade fan så skoj. Men när vi kom tillbaka isåg vi skrattretande nog att tåget var ännu mer försenat. Klockan 21.35 anlände Alicias tåg, lika bra de med tanke på hur övertrötta och jävliga vi var.
När "Partytåget" kom vart det värre än annars förut.
En försening på över fyra timmar, känns lockande.. Eller hur?
Good night then.

Marknad och Alicia besök

Publicerad 2008-03-09 13:32:44 i kind of everything,

Fredag: Jag och Sandra packade ihop lite grejjor och sen drog vi till Åsarna på Polarhunds VM, tjoho :) Var riktigt mys faktiskt, även om man blev trött i huvudet av allt skällande som kom från 2000 hundar. Vädret var verkligen på vår sida under dagen, jag gillart :) Efter en fin stund i solen drog vi ett käk på Sibylla och sen for vi hem och gjorde iordning bilderna/texten. Jag drog en långdag, 08.00 - 19.00, även ifall jag inte gjorde så mkt sista timmen.  Sen for jag iväg till tågstation och mötte upp Alicia, käraste =) Vart godis, chips och läsk.. MUMMA!

Lördag: Upp och hoppa, marknad på G :) Var riktigt mysigt att knalla runt där, och Alicia köpte ett halvt kilo mintkyssar. Vi käka pizza på Via Grane = MÖÖÖÖMS! och jag mobbade Joel litegrand som va både sjuk och pizzasugen, Mohahah!
Efter den underbara lunchen köpte vi en Spirit (Heliumballong) för 50kr, rabatt minsann :D Hade grymt skoj med den där du, hahahh fifan.
På kvällen blev det Bio, Sweeny Todd! Rätt konstig film men rätt bra faktiskt :)
(BTW fick förstasidan för andra gången idag)

Söndag: Försökte göra Stutar, öhm.. Tror jag väljer att fortsätta åka till Stocketitt ist för de där gick då inte nå vidare bra. Alicia åker iallafall hem 17.07, trist. Men jag har haft grymt skoj i helgen :)

Dömdidöm

Publicerad 2008-03-06 21:04:20 i kind of everything,

Börjar man bli gammal om man tittar på Antikrundan och tycker det är underhållande?
Jag känner mig ivartfall som en tant när jag smuttar på mitt te, tittar på antikrundan å tänker på skorpor..
Hoppas Alicia kan göra mig till mitt vanliga jag imorgon, Muspruttar Ylva. Ska bli så galet skoj tjejen :)

Nästa vecka kommer socker, Längtar !

Keep it up

Publicerad 2008-03-06 19:47:06 i kind of everything,

Torsdag: Jag tröttnade på att vara ensam och utmobbad så drog till jobbet och de blidde väl ett 08.00 - ca 18.00 pass, rätt skönt ändå :) Fick mycket gjort, och fick många glada nyheter.
Jag och Anna började dagen med att knalla över till Frösön för att höra med nån tant å gobbe som matade massa fåglar å körde på gångvägar utan lov, me confused å gobben va lite.. knasig! vettetusan va det blir av de där alltså. Fick även träffa Henrik Flygare ordentligt för första gången, min andra handledare =) Treevligt treeevligt, blev medbjuden till Åre också, hoppas man hittar lite tid mitt i allt :) menme, hur som...
Andra uppdraget var att fota årets Gregorius och ta lite på marknaden, Flygarn vart något glad när han slapp göra det för fjärde året i rad, och jag förstår honom. Inget att sätta på finhyllan direkt, men de funk. Jag är glad å nöjd så länge jag får fota!
Tredje och dagens sista uppdrag vart till att fota en Kantor, Orgelspelare. Det ordet fick jag minsann lära mig av Håkan, lät superfint när Mirella spela så jag va nöjd :) I like it.

Imorgon: Hundspann, Första sidan

Yes, imorn ska jag till Åsarna med Simon (som jag förövrigt aldrig talat med) och fota Polarhunds VM, ska bli sjukligt skoj :D blir till å packa varma kläder säger jag.
Fick dessutom reda på att mina bilder som togs idag förmodligen kommer på första sidan imorn :D WOHOW!
Jag är nöjt som jag vet inte vad, gjorde t om en fin segerdans för Sheena, stackrarn säger ju jag.

För här kommer alla känslorna på en och samma gång

Publicerad 2008-03-05 14:00:03 i kind of everything,

Allt kommer på en gång,självklart, det är nu man känner att man lever. All skit som gör dig till en skugga, en levande vålnad. Det är nödvändigt, men för vad? För att man inte ska bli för glad och tro att man är bättre än andra?
You are not relly alone

Sitter just nu hemma och tycker synd om mig själv, sjuk och jävlig (again), har absolut Noll att göra och känner mig lite ensam här mitt i all bra musik, Augustana och Creed förgyller just nu min alldeles skittråkiga förmiddag, någonting bra iallafall, fastän dem bara får mig att känna mig ännu mer ensam och bildar tårar i ögonen.

"You don't know me, you don't even care"

På fredag kommer historiens bästaste Alicia upp hit, 19.30 möter jag upp henne på stationen :) Min muspruttare!

"I won't sleep, I can't breathe
Until you're resting here with me"

Hit och tillbaka igen

Publicerad 2008-03-02 18:26:55 i kind of everything,

Fredag: Kliver ur sängen, klockan står på 05.20, inte lockande någonstans kan jag tala om. Vaknar, gör allt som hör morgonen till och åker sen till flygplatsen på Frösön, för hem till Björklinge åkte jag. Väl hemma slänger jag mig i pappas säng och vaknar inte någorlunda förän 13.00. Tar det lugnt en sväng, gör mig iordning och sen blev det middag på Texas Long Horn med Syster Johanna, Syster Pia + Pojkvän, Pappa, Storebror Björn och hans två vännor David + David. Trångt som satan i vårt lilla krypin där, the VIP room som vi kallade det för att inte känna oss allt för utmobbade från verkligheten.
Efter middagen far den enda Davidon hem, jag och pappa drar oss till station och resten av sällskapet for ut på krogen. Någon gång vid 22 dök mitt underbara socker upp å sen for vi hem till honom. Mysigt värre säger jag :) (även fastän han lyckades tappa bort sin plånbok)

Lördag: Far in till stan igen för syskonkväll hos Syster Marie. Jag, Johanna, Björn, Pia & Erik samlades hos henne, plus pappa. Två av Maries vännor som hette samma sak kom dit också, Ibb, nånting.. Ledsen att jag inte kommer ihåg! Det varr sallad, bröd, tzatziki (hur de nu än stavas), vin och klassikerspelet TP, WIHOW! Sen blev det melodifestival för hela slanten tills folket började dra sig. Pappa och Björn for hem, de två Ibbsen också, jag åkte till Tony och Johanna, Marie & Erik drog ut på krogen.
Hemma hos Tony kika vi på Sagan om de två tornen, jag stängde dock av efter lite mer än halva när jag märkte att inte ens mina nyp på Tonys rumpa & ben kunde hålla honom vaken, fasiken.

Söndag: Träffade Tonys syster Emma för första gången, självklart när man är nyvaken å ofräsch, Muuums! Vi segade som vanligt, åt mumsig risotto som kocken himself gjort å sen blev det bussresa och hejdå hejdå till Tony.
Jag som dock inte orkade åka hem for till Sara Andersson för att prata skit å fästa etiketter, spännande värre ;) Hahah, saknar dig tjejen :) Hoppas du och Karin kan komma upp sen *Hoppas!

Om

Min profilbild

anotheryou

Konstig, annorlunda, bäst sprallig, musikälskande, studerande, 22åring

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela